Om oss


Ledorden som genomsyrar vårt företag sedan våren 2020.

Vi är säker på säkerheten och sätter den först – därav vår slogan “säker på säkerheten“. 

Företaget är registrerat i Sverige, innehar F-skatt och har sitt säte i Gällivare kommun.

Praktiskt erfarenhet, utbildningar och fördjupningar ger Simon en stabil grund att stå på.

Att komma på lösningar – t.ex. el och automationslösning till en helt ny maskin – eller uppgradera en befintlig maskin/maskinlinje har Simon gedigen erfarenhet av och något som han inte kan slita sig från att göra.

Kombinerat med hans intresse för säkerhet och regler – CE-märkning, riskbedömningar och arbetsmiljö – så är det en synnerligen ovanlig kombination av kompetenser som han besitter och kan erbjuda.

”Ni som arbetat tillsammans med Simon vet redan att han är lojal, flitig och inte ger sig i första taget förrän ett problem är löst. Jag brukar ofta säga att Simon är gift med jobbet…” – Åsa

Diplomerad KMA-samordnare som arbetar med KMA, CE-märkning samt dokumentation (t.ex. innehåll i Tekniska filen, skapa bruksanvisningar/snabbguider och rapporter).

Att skapa hemsidor, HMI-arbeten (design och programmering) ger utlopp för all hennes kreativitet och nyfikenhet.

Hon har också erfarenhet av planering, strukturering och administration i projekt och på olika avdelningar.”Jag ser mig själv som en ärlig och noggrann kvinna som ogärna lämnar något åt slumpen. ’För seriös’ har jag fått höra att jag är… jag tar det som beröm!”Utmärkelser

  • UC Brons – Kreditvärdiga
  • Branschvinnare 2023